Redesign Major

Începând cu 22 noiembrie 2014 folosim un design nou atât pentru Cumparaostea.ro cât și pentru produsele noastre. Noul „look” este rezultatul a șapte ani de experiență și a unui an de muncă, sperăm să vă placă! Mulțumim tuturor celor care au comandat în trecut de la noi, fără dvs. nu am fi ajuns niciodată unde suntem acum.

Pentru noul site am ales culori de bază calde (în trecut foloseam un albastru rece), am modificat complet grafica și am rescris cea mai mare parte a conținutului. Formularul de comandă are acum o interfață modernă și sperăm mai ușor de utilizat, iar pentru un plus de securitate a datelor personale folosim exclusiv conexiuni SSL. În premieră am introdus și secțiunea „Blog”, în care vom adăuga frecvent articole interesante.

Pentru că ne-am dorit ca noua versiune să fie on-line până la începutul lunii decembrie (cea mai aglomerată din an), sunt încă necesare mici finisaje. În special la site-ul pentru telefoane mobile este încă de lucru... Vă asigurăm că în lunile următoare vom remedia toate problemele rămase.

Cumparaostea.ro Înainte și După Redesign
Cumparaostea.ro Înainte și După Redesign
O comparație între vechiul site (stânga) și noua versiune (dreapta), la o rezoluție de 1024x768 pixeli. Pentru a mări imaginea, folosiți două degete sau apăsați semnul „+”. < imagine mare >

Și cele două Pachete Stelare au acum un design nou, îmbunătățit. Folosim elemente grafice mai complexe, am modificat textul în unele locuri, iar acum toate documentele au colțuri rotunjite. În plus, pentru ambele pachete am inclus un document nou; o scurtă introducere în astronomie.

Schimbările nu se opresc aici. Mapa de prezentare are un format nou, mai elegant, cu grafică în relief. Dacă veți comanda Pachetul Stelar Premium vom include acum și o pungă pentru prezentarea cadoului, în care puteți introduce mapa și certificatul înrămat.

Pachetul Premium Înainte și După Redesign
Pachetul Premium Înainte și După Redesign
Pachetul Stelar Premium înainte de schimbarea majoră a designului (stânga) și după (dreapta). Pentru a mări imaginea, folosiți două degete sau apăsați semnul „+”. < imagine mare >

Comments

Sistemul de comentarii este în lucru...