Comandă Acum!

Stimați clienți, până la 5 iulie suntem în vacanță. Puteți trimite comanda dvs. dar ne auzim la telefon și expediem după 5 iulie. Mulțumim pentru înțelegere!

Vă rugăm să completați cu atenție formularul de mai jos. După ce ați introdus toate datele necesare, apăsați butonul „Trimite comanda”. Comanda dvs. va fi expediată către noi și în cel mai scurt timp vă vom contacta telefonic sau prin e-mail pentru confirmare.

1. Produsul

Vă rugăm să selectați un produs. Pentru detalii despre cele două produse oferite vizitați Pagina Principală.
Pachetul Stelar Standard   240 LEI
Pachetul Stelar Premium   295 LEI

2. Modalitatea de Livrare

Vă rugăm să selectați o modalitate de livrare. Pentru informații despre modalitățile de livrare vizitați pagina Plată și Livrare.
Curier Cargus (1-2 zile)   15 LEI
Poșta Română (2-4 zile)   15 LEI

3. Modalitatea de Plată

Vă rugăm să selectați o modalitate de plată. Vizitați pagina Plată și Livrare pentru detalii despre opțiunile de plată.
Ramburs (la livrarea coletului)
Card de credit (on-line)
Ordin de plată

4. Detalii Personale și Adresa de Livrare

Vă rugăm să introduceți detaliile dvs. personale și adresa unde doriți să fie livrat produsul. Este important să introduceți un număr de telefon corect și o adresă de e-mail validă - vă vom contacta pentru a confirma comanda.
Nume și prenume Introducere Diacritice
Număr de telefon
E-mail
Adresa Introducere Diacritice
Introducere Diacritice
Localitate Introducere Diacritice
Județ/Sector Introducere Diacritice
(Opțional) Cod poștal

5. Informații de Facturare

Vă rugăm să selectați modalitatea de facturare, respectiv factură fiscală pentru persoană fizică sau persoană juridică. Factura va fi emisă în momentul expedierii și inclusă în colet, împreună cu produsul comandat.
Persoană fizică
Persoană juridică
Vă rugăm să introduceți numele, prenumele și adresa de domiciliu, așa cum apar înscrise în cartea dvs. de identitate. Completați doar dacă aceste informații diferă de cele oferite mai sus, la capitolul „Detalii Personale și Adresa de Livrare”.
Nume și prenume Introducere Diacritice
Adresa Introducere Diacritice
Introducere Diacritice
Localitate Introducere Diacritice
Județ/Sector Introducere Diacritice
Vă rugăm să introduceți codul de identificare fiscală (CIF) al firmei pentru care doriți să facturăm. Vom prelua automat restul informațiilor necesare, on-line, din bazele de date ale Ministerului Finanțelor Publice.
CIF

6. Detalii Comandă

Vă rugăm să introduceți numele stelei - de exemplu „Iubirea mea - Simona R.”.
Denumirea aleasă pentru stea
Caractere rămase:
Introducere Diacritice
(Opțional) Vă rugăm să introduceți prenumele și numele persoanei pentru care denumiți steaua - de exemplu „Simona Rădulescu”.
Cadou pentru (prenume și nume) Introducere Diacritice
(Opțional) Dacă denumiți steaua pentru o ocazie specială (zi de naștere, Sf. Valentin, nuntă etc.) puteți folosi ca dată aniversară pentru stea data în care are loc evenimentul.
Data aniversară pentru stea
Dacă doriți, puteți alege constelația în care se află steaua pe care o denumiți. Dacă selectați „Orice constelație” vom alege noi o constelație potrivită pentru dvs.
Constelația

7. Mesaj

În Pachetul Stelar este inclusă o scrisoare de felicitare. Dacă doriți, putem tipări un mesaj de la dvs. (din maxim 900 de caractere, adică aproximativ 150 de cuvinte) pentru persoana care primește cadoul. Am pregătit aici și câteva exemple de mesajecâteva exemple de mesaje, pentru momentele cu mai puțină inspirație.
Dacă nu doriți să scrieți un mesaj, vă rugăm să selectați opțiunea „Nu tipăriți un mesaj”.
Nu tipăriți un mesaj
Tipăriți acest mesaj
Caractere rămase:
Introducere Diacritice
(Opțional) Vă rugăm să selectați o formulă de încheiere pentru mesaj - de exemplu „Cu drag,” sau „Al tău,”. Alegeți din listă sau introduceți dvs.
Formula de încheiere
(Opțional) Vă rugăm să introduceți numele cu care doriți să semnați mesajul - de exemplu „Liviu”.
Semnați mesajul cu numele Introducere Diacritice

8. Observații

(Opțional) Vă rugăm să ne informați dacă aveți observații cu privire la comanda dvs. (spre exemplu dacă coletul ajunge direct la persoana pentru care ați denumit steaua, intervalul orar preferat pentru livrare, detalii adresă etc.).
Observații
Introducere Diacritice

Stimați clienți, până la 5 iulie suntem în vacanță. Puteți trimite comanda dvs. dar ne auzim la telefon și expediem după 5 iulie. Mulțumim pentru înțelegere!