De ce să ne Alegeți

Dacă în trecut ați fost clientul nostru, vă mulțumim pentru că ne-ați ales din nou. Dacă intenționați să apelați pentru prima dată la serviciile noastre, vă prezentăm în continuare câteva motive pentru care considerăm că merită să ne alegeți.

Avem Experiență

Oferim acest serviciu începând cu anul 2007 și suntem primul site din România care a comercializat în exclusivitate acest tip de cadou. În toți acești ani am expediat mii de Pachete Stelare către clienți mulțumiți.

Suntem Perfecționiști și Atenți la Detalii

Veți observa cu siguranță acest lucru atunci când veți naviga pe site-ul nostru sau când veți ține în mână un Pachet Stelar. Totul, de la alinierea a doi pixeli oarecare până la tonul unei culori la tipar a fost verificat cu atenție. Și după, verificat din nou.

Avem Cunoștințe Solide de Astronomie

Înainte de Cumparaostea.ro au fost mulți ani de studiu și sute de ore petrecute cu telescopul sub cerul înstelat. Vă asigurăm că suntem experți în astronomie observațională și putem răspunde pertinent la orice întrebare din domeniu.

Oferim Prețuri Avantajoase

Pachetul Standard, cu livrare inclusă, costă 255 lei. Pachetul Premium, din nou cu livrare inclusă, ajunge la 310 lei. Vă asigurăm că nu există costuri ascunse și nu veți plăti niciodată nimic în plus.

Punem Calitatea pe Primul Loc

Și suntem siguri că vă veți convinge de acest lucru! Începând cu mapa de prezentare ce are elemente folio în relief până la documentele cu colțuri rotunjite, tipărite pe hârtie fotografică, calitatea a primat mereu.

Folosim tehnologie de ultimă generație pentru ștanțare, tipar și finisaj post tipar, plus cerneluri de la producători de top, pentru o imprimare superioară și durabilă.

Ne Străduim să avem Clienți Mulțumiți

Aproximativ jumătate din clienții noi ne aleg în urma recomandărilor de la prieteni care deja au cumpărat de la noi. Credem sincer că o afacere nu se poate dezvolta fără clienți mulțumiți.

Avem un Serviciu de Suport Clienți la Dispoziția Dvs.

Vă rugăm să ne contactați pentru întrebări, informații sau soluționarea eventualelor probleme apărute la livrare. Vă stăm la dispoziție de luni până vineri, între orele 9:00 - 17:00, la numărul de telefon 0732.88.77.660732.88.77.66.

Comenzile sunt Ușor de Plasat

Vă oferim o procedură de comandă simplă și rapidă, fără înregistrare pe site! Trebuie doar să completați formularul de comandă și să apăsați butonul „Trimite comanda”.

Livrarea se face Rapid, fără Plată în Avans

De cele mai multe ori livrăm a doua zi comenzile primite până la ora 12:00. Nu trebuie să achitați nimic în avans, plata se poate face la livrare!

Puteți Cumpăra fără Riscuri

În termen de 14 zile puteți returna produsul din orice motiv, chiar și pentru simplul fapt că v-ați răzgândit. Ne obligăm ca tot în termen de 14 zile să vă restituim întreaga sumă achitată (inclusiv costurile de expediere).