Despre Noi

Cumparaostea.ro este rezultatul îmbinării a două pasiuni, prima pentru astronomie și cealaltă pentru tot ce ține de internet și tehnologia informației. Pe 26 septembrie 2007 am expediat prima noastră comandă, iar de atunci mii de Pachete Stelare au ajuns la clienți din toată țara, de la București până la Satu Mare.

Încercăm să fim mereu pe primul loc în segmentul de piață în care activăm și de-a lungul anilor am îmbunătățit în mod constant produsele noastre și acest site. În 2007 am pornit la drum cu mult entuziasm, dar echipament modest și documente cu grafică simplă, pe fundal alb. Doi ani mai târziu, în 2009, am modernizat site-ul și am schimbat considerabil grafica documentelor.

A urmat o perioadă în care ne-am concentrat eforturile pe partea de promovare și de consolidare a unei baze de clienți. Tot în acești ani am implementat plățile on-line cu cardul de credit, ne-am ocupat de înregistrarea unor mărci și am lucrat la o schimbare radicală de design. Treptat, am achiziționat și primele noastre echipamente profesionale pentru tipar și finisaj post tipar.

Astăzi, după ani de experiență și cu un redesign major finalizat în noiembrie 2014, suntem în măsură să vă oferim servicii cu adevărat profesionale. Indiferent de ocazia pentru care veți comanda un Pachet Stelar vă asigurăm că vom livra un produs de calitate, realizat cu atenție pentru fiecare mic detaliu.

Comercializăm produsele noastre exclusiv on-line, doar pe acest site. Nu le veți găsi în magazine sau la colaboratori. Ca formă de organizare activăm în regim de PFA, având ca obiect de activitate „Fabricarea altor produse manufacturiere” (cod CAEN 3299). Vă rugăm să apăsați aiciapăsați aici pentru datele noastre de identificare fiscală.