Acest site utilizează cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora. Aflați detalii aici.
ÎnchideÎnchide

Plată și Livrare

Pentru că atunci când veți comanda un Pachet Stelar va trebui să selectați o modalitate de plată și livrare, vă invităm să parcurgeți cu atenție această pagină. Veți fi astfel în măsură să faceți o alegere cât mai informată. Dacă rămân nelămuriri sau doriți detalii suplimentare nu ezitați să ne contactați.

Plată din România
Livrare în România
Plată din Străinătate
Livrare în Străinătate

Plată din România

Plata comenzii dvs. poate fi făcută folosind oricare din opțiunile prezentate în continuare. Dacă alegeți să efectuați plata în avans, cu cardul de credit sau prin transfer bancar, putem expedia coletul și direct către adresa persoanei pentru care denumiți o stea.

Plata în sistem ramburs (la livrare) este preferată de majoritatea clienților noștri. Dacă este și alegerea dvs. atunci veți achita în numerar când veți primi coletul de la agentul serviciului de curierat rapid sau când îl veți ridica de la oficiul poștal de care aparțineți.

Puteți achita și cu ordin de plată, de la orice bancă din țară sau prin intermediul unui serviciu de internet banking. Informațiile necesare transferului bancar vor fi afișate după ce trimiteți comanda.

Plata cu cardul de credit se face on-line în condiții de siguranță și deosebit de simplu. Dacă veți selecta această opțiune, imediat după trimiterea comenzii vom redirecționa către pagina securizată a procesatorului nostru de plăți. În acest punct, trebuie doar să introduceți datele de identificare ale cardului și să apăsați butonul „Plătesc în siguranță”.

Confirmarea plății se face în timp real și datele introduse sunt criptate și trimise direct către bancă, fără a fi stocate pe servere. Pentru mai multe informații privind securitatea tranzacțiilor și prelucrarea datelor personale vă rugăm să consultați politica de confidențialitate a serviciului NETOPIA mobilPay.

Livrare în România

Vă oferim două opțiuni pentru livrarea comenzilor: Poșta Română sau serviciul de curierat rapid FAN Courier. Indiferent de varianta aleasă, costurile de livrare sunt de 15 lei.

Livrarea cu Poșta Română se face de obicei în trei sau cinci zile de la plasarea comenzii, în orice locație din țară. În momentul în care coletul va ajunge la oficiul poștal de care aparțineți veți primi un aviz în cutia poștală. Pentru ridicarea produsului comandat vă rugăm să vă prezentați personal la oficiul poștal, cu actul de identitate.

Dacă veți opta pentru livrare cu FAN Courier, coletul va ajunge la dvs. în aproximativ 24 de ore din momentul expedierii. Adresa la care se face livrarea poate fi diferită de adresa de domiciliu, recomandarea noastră este să solicitați livrare la o adresă unde vă aflați de obicei în timpul săptămânii, între orele 9:00 - 16:00.

În rețeaua de distribuție FAN Courier sunt cuprinse peste 3300 de localități din țară. Dacă locuiți într-o zonă care nu face parte din această arie de acoperire pot apărea costuri suplimentare de livrare.

Plată din Străinătate

Pentru comenzi cu livrare în străinătate plata se face doar în avans; nu putem expedia cu plata la livrare. Puteți opta pentru plată on-line cu cardul de credit sau plată cu numerar, la orice filială Western Union.

Dacă alegeți să achitați cu cardul, vă rugăm să folosiți acest formular securizat. Introduceți prima dată suma de plată și apăsați butonul „Plătește”. Adăugați apoi detaliile cardului și finalizați plata cu butonul „Plătesc în siguranță”.

Completați formularul doar după ce am confirmat comanda dvs. și v-am comunicat suma totală de plată! Tranzacțiile se fac în lei, indiferent de valuta pe care o aveți în cont (conversia valutară se efectuează automat în momentul plății).

Dacă preferați să efectuați un transfer de bani prin Western Union vă rugăm să ne contactați pentru a stabili detaliile. După finalizarea plății vă adresăm rugămintea de a ne comunica datele transferului: numele și prenumele dvs. (în calitate de expeditor), țara și localitatea de unde ați expediat banii, suma transferată și numărul de control. Eventualele comisioane se achită de către expeditor, în momentul efectuării transferului.

Livrare în Străinătate

Puteți alege din trei modalități de livrare în străinătate. Începem prezentarea cu opțiunea cea mai ieftină, continuăm cu modalitatea de livrare recomandată, iar în final vă prezentăm varianta cea mai rapidă dar și cea mai costisitoare.

Dacă veți comanda Pachetul Stelar Standard, îl putem expedia sub formă de plic recomandat cu documente. Pentru țări din Europa costurile de livrare sunt cuprinse între 15 și 20 lei, iar în afara continentului ajung la aproximativ 30 lei.

De cele mai multe ori plicul este livrat direct la adresa destinatarului, dar există cazuri când este necesar să vă prezentați personal la oficiul poștal. Expedierile nu pot fi urmărite on-line, iar în funcție de țara de destinație timpul de livrare este cuprins între cinci și aproximativ 12 zile. Nu există nici un fel de formalități vamale.

Opțiunea care o recomandăm pentru livrări în străinătate este serviciul Express Mail Service, oferit de Poșta Română. Transportul se realizează pe cale aeriană iar timpul de circulație este în medie de patru zile pentru țări din Europa și opt zile pentru țări din afara continentului.

Costurile de livrare sunt de aproximativ 100 lei; vă rugăm să consultați acest tabel pentru sumele exacte, în funcție de produsul ales și țara de destinație. Livrarea se face în sistem „door-to-door”, adică direct la adresa destinatarului. Expedierile pot fi urmărite on-line, veți primi toate instrucțiunile necesare atunci când produsul comandat pleacă către dvs.

Dacă doriți să expediem în afara Uniunii Europene nu vă recomandăm să comandați Pachetul Stelar Premium (cu certificat înrămat). Trebuie să trimitem cu mențiunea „colet cu marfă”, vor apărea formalități vamale atât pentru expeditor cât și pentru destinatar.

La final, ultima modalitate de expediere, pentru livrări urgente în Europa. Putem apela la transport pe cale aeriană prin intermediul unei firme de curierat rapid internațional (DHL, UPS, Netexpress Europe etc.). Livrarea se face în maxim două sau trei zile, dar pentru unele destinații costul transportului depășește prețul produsului comandat. Pentru detalii vă rugăm să ne contactați.