Acest site utilizează cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora. Aflați detalii aici.
ÎnchideÎnchide

Un Cadou Inedit de Sf. Valentin

Anul acesta, de Sfântul Valentin, denumiți o stea de pe cer pentru cea mai importantă persoană din viața dvs. Este un cadou unic care va străluci noapte de noapte! Numele iubitei sau iubitului va fi scris pentru totdeauna pe cerul nopții și în plus veți oferi și un Pachet Stelar, care include un certificat de înregistrare și o hartă stelară cu ajutorul căreia veți putea găsi împreună steaua pe cer.

Pachetul Stelar Standard
În imaginea de mai sus este prezentat Pachetul Standard. Pentru detalii despre produsele oferite vă rugăm să vizitați Pagina Principală. Apăsați imaginea timp de două secunde pentru o variantă mărită. < imagine mare >

Atunci când denumesc o stea pentru Sfântul Valentin cei mai mulți dintre clienții noștri folosesc numele complet al partenerei sau partenerului; de exemplu „Ana Maria Iancu” sau „Cătălin Doru Cristescu”. Dacă doriți, puteți fi creativi: „Prințesa mea - Maria Iancu”, „Maria - te iubesc - Liviu” etc. Numele stelei poate conține maxim 30 de caractere (inclusiv spații și punctuație).