Un Cadou Special pentru Nuntă sau Botez

O stea este un cadou de nuntă minunat, potrivit nu doar pentru mireasă sau mire, ci și pentru toți cei care au făcut ca ziua nunții să fie specială - părinți, nași și domnișoare de onoare. Denumind o stea veți scrie mesajul dvs. pe cerul nopții și veți oferi un cadou de nuntă deosebit!

Constelația tradițională pentru cupluri cu ocazia nunții este Cygnus, Lebăda. Această constelație este vizibilă din România din iunie până în decembrie și întruchipează o lebădă ce zboară printre stele. În mitologia greacă Cygnus este chiar Zeus, transformat în lebădă pentru a o seduce pe Leda, mama Elenei din Troia.

De multe ori clienții noștri denumesc două stele, pentru mireasă și mire. Cele mai populare constelații sunt Andromeda (Prințesa) pentru mireasă și Hercules (Campionul) pentru mire.

Pachetul Stelar Premium
Pachetul Stelar Premium
În imaginea de mai sus este prezentat Pachetul Premium. Pentru detalii despre produsele oferite vă rugăm să vizitați Pagina Principală. Pentru a mări imaginea, folosiți două degete sau apăsați semnul „+”. < imagine mare >

Cumpărați acum o stea pentru botezul copilului dvs. sau cel al unui prieten! Va crește știind că ați dat numele său unei stele și va prețui documentele de înregistrare toată viața. Numele și coordonatele astronomice ale stelei vor fi incluse în arhivele noastre și în Catalogul Stelar Armilar, așa încât Ziua de Botez nu va fi niciodată uitată!

Constelația ideală pentru botezul unei fetițe este Andromeda, Prințesa. Pentru un băiețel vă recomandăm Leo Minor (Leul Mic), Orion (Vânătorul), sau Perseus (Eroul). Nu uitați să scrieți un mesaj pentru copil - îl vom tipări pe scrisoarea de felicitare inclusă în Pachetul Stelar!