Termeni și Condiții

Este important pentru noi ca dvs. să înțelegeți condițiile generale de utilizare ale acestui site, pentru folosirea în cele mai bune condiții a serviciilor oferite. Accesarea și utilizarea site-ului nostru implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos.

Tot conținutul site-ului www.cumparaostea.ro, precum și al Pachetelor Stelare, ne aparține în exclusivitate și este protejat conform Legii drepturilor de autor și a altor legi privind dreptul de proprietate intelectuală. Copierea parțială sau totală a conținutului site-ului sau Pachetelor Stelare fără acceptul nostru constituie o infracțiune.

Utilizatorul folosește site-ul pe riscul propriu. În nici un caz nu vom putea fi făcuți responsabili pentru daune directe sau indirecte și în special pentru prejudiciul material, pierderea de date, prejudiciul financiar, rezultând din accesul sau utilizarea acestui site. Conținutul site-ului este prezentat fără nici o garanție, de nici o natură.

Cumparaostea.ro poate conține referințe către alte site-uri aparținând unor terți, asupra cărora nu avem nici un fel de control. Asemenea legături sunt oferite doar în scopuri informative și nu putem fi făcuți responsabili pentru daune sau prejudicii, de orice fel, cauzate de respectivele site-uri.

Ne rezervăm dreptul de a nu lua în considerare comenzile pentru care s-au dat date eronate, sau există dubii în legătură cu proveniența și corectitudinea lor.

De regulă, produsele vor fi expediate către dvs. în termen de 24 - 48 de ore din momentul în care faceți comanda. La momentul expedierii, clientul va fi informat că produsele au plecat de la noi și se află de acum în custodia poștei sau serviciului de curierat rapid. Eventuale cereri de despăgubiri pentru daune, provocate din cauza depășirii termenului de livrare, nu vor fi acceptate.

Produsele expediate rămân în proprietatea noastră până la momentul în care s-a efectuat plata integrală a acestora. Dacă, din nefericire, produsele primite se dovedesc a avea daune din cauza transportului, vă rugăm să ne semnalați acest lucru și vom încerca să înlocuim produsul cât mai curând posibil, fără nici un cost suplimentar pentru dvs.

Fotografiile și descrierile produselor prezentate pe acest site sunt informative (cu titlu de prezentare) și pot fi schimbate fără o înștiințare prealabilă. Nu ne asumăm nici o responsabilitate asupra schimbărilor care ar putea surveni.

Vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru a reda cât mai fidel culorile produselor prezentate pe site. Vă atragem atenția asupra faptului că nuanța culorii pe care o vizualizați dvs. depinde de specificațiile tehnice ale monitorului utilizat. Ca atare, nu putem fi trași la răspundere pentru eventualele diferențe de culoare, între imaginea afișată de monitorul dvs. și cea a produsului în sine.

Prețurile pe site-ul nostru sunt exprimate în lei (RON) și reprezintă prețul real, fără alte taxe ascunse. Prețul final plătit de dvs. este format din prețul produsului și cheltuielile de expediere.

Dacă pentru orice motiv nu sunteți satisfăcut de produsul comandat îl puteți returna în termen de 14 zile de la primire. Returnarea produselor se va face folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Ne obligăm să înapoiem contravaloarea produsului în cel mult 14 zile.

Ne rezervăm dreptul de a modifica și actualiza în orice moment conținutul acestui site, precum și Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile, fără nici un fel de notificare prealabilă.

În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă. Vă asigurăm că depunem toate eforturile ca dvs. să beneficiați de o experiență on-line plăcută pe site-ul www.cumparaostea.ro și că serviciile noastre sunt dintre cele mai bune și prompte.

Pentru orice nelămuriri privind cele de mai sus, ne puteți contacta la adresa de e-mail info@cumparaostea.ro sau la numărul de telefon 0732.88.77.660732.88.77.66.