Politica de Confidențialitate

Activăm ca operator de date cu caracter personal, înregistrat cu numărul 30282. Intimitatea dvs. este importantă pentru noi. Vă asigurăm că toate datele furnizate cu ocazia completării diverselor formulare de pe acest site sunt confidențiale și vor fi folosite doar de noi, pentru prelucrarea comenzilor și pentru a vă informa despre eventuale oferte speciale sau promoții.

Furnizarea datelor personale către noi nu implică obligativitate din partea dvs. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor cu excepția situațiilor prevăzute de lege. Orice astfel de cerere se va trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail, la adresa info@cumparaostea.ro.

Ne obligăm ca datele personale să nu fie transmise către terți. Nu încurajăm spam-ul și nu facem publice datele furnizate de clienții noștri fără acordul explicit al acestora. Datele personale vor putea fi însă transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

Datorită mediului electronic prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul nostru sunt transmise, nu putem fi făcuți răspunzători în nici un fel de pierderea acestora, sau de copierea informațiilor de către persoane neautorizate, prin folosirea de aparatură sau software de interceptare.

În momentul accesării site-ului, serverul nostru colectează automat informații despre calculatorul dvs., cum ar fi adresa IP, sistemul de operare folosit, rezoluția monitorului etc. Aceste informații sunt confidențiale și sunt folosite doar în scop statistic.

Ne rezervăm dreptul de a modifica și actualiza în orice moment conținutul acestui site, precum și Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile, fără nici un fel de notificare prealabilă.